Att hitta balansen!

Oj vilken träningsvecka jag fick till! Totalt tio pass:
 
Måndag - box
Tisdag - löpbandsträning på morgonen och Shape på kvällen
Onsdag - Hot Mojo
Torsdag - löpbandsträning
Fredag - PT pass med Bea
Lördag - spinningpass + Heat
Söndag - Grit Cardio + Hot Mojo
 
Som ni ser ingen vila och det är ju inte bra. Fy på mig, in med minst en dags vila. Det får jag se till att få till i nästa vecka... eller nått...
 
Jag försöker verkligen variera mig och vissa dagar känner jag att jag måste få till två pass för att känna att jag faktiskt tränat den dagen. Har tyvärr en förmåga att överdriva så jag försöker "hålla" mig själv lite tillbaka så att jag inte sliter ut mig istället för att bygga upp min kropp. Men det är ju så sjukt kul att träna.
 
 
Har även upptäckt att det är ju ett alldeles utmärkt sätt att umgås med sina vänner genom att gå och träna tillsammans. Kommande vecka har jag två träningspass inbokade med en av mina härliga kollegor som även blivit en nära vän. Shit vad vi ska svettas ihop i början av denna vecka!
 
Måste även få till sömnen på ett bättre sätt - att det ska vara så himla svårt. Och så massage också, den har jag slarvat med. Vilken tur att min favoritmassör snart är tillbaka från sin föräldraledighet. Vad hon ska få knåda.
 
 
 Nu är det dags för en dusch och sedan sätta sig framför tv:n och kolla in "The Walking Dead", min favoritserie just nu. Måste även få till några rader på min senaste novell också innan jag "stänger" denna dag.
 
Trevlig kväll!
Och så puss och kram också så klart♥