För lite sömn...

Vad sa du? Inget svar och ungen smackar lite med munnen, vänder på sig och sover vidare. Jaha nu får man inte vara ifred ens när barnen sover. Dottern talar till mig även i sömnen. Det här med egentid verkar vara helt kört!
Sonen kan också "leva om sig" på nätterna då han helt plötsligt stiger upp mitt i natten och går ut i köket och trixar och har sig, fyller på sitt vattenglas och skall givetvis ha krossat is i också så att det dånar längs väggarna i lägenheten och man skulle kunna tro att det är värsta byggplatsen inomhus. Eller så springer han på toaletten stup i kvarten och jag får stiga upp och kolla efter vad som händer. Jag måste typ "nattvandra" i mitt egna hem! Inte undra på att jag är helt slut på morgon (jävla) förbaskade ungar ♥
 
Och hur är det med min egna nattro? Jo den är förfärlig! Kommer i säng alldeles för sent för det är ju så himla lätt att fastna framför datorn. 
"Ska bara"... och vips har det gått en timme eller två. Jag är också en rätt flitig toalettbesökare flera gånger per natt så ibland möts vi där i mörkret sonen och jag. Tur att vi har två toaletter.
Tidigare när jag var helt sockerberoende gick jag upp och käkade också på nätterna. Var och varannan morgon vaknade jag upp med godispapper, kakpaket och halvätna karameller brevid mig med smulor och chokladfläckar på lakanet. Mmmmm (gud så gott) det var tider det och det enda jag kan stiga upp för att införtära på nätterna nu för tiden är ett glas whiskey... haha skoja bara - ett glas vatten. Eller glaset har jag faktiskt brevid mig vid sängen, som en gammal tant.
- Förlåt vad sa?
- Att jag ÄR en gammal tant! Nä vet du vad - nu var du oförskämd!
Oj nu pratar jag med mig själv igen, inte bra men det beror nog på att jag sover för lite...
 
I morgon är det fredag - åh vad härligt men hallå vart tog denna vecka vägen och vart tog januari vägen?
Februari kommer att försvinna snabbare än kvickt och sedan blir det mars med den ljuvliga våren på insprång. Vad härligt - jag längtar! Och så blir det påsk och då får jag äta godis åh vad smaskigt och så gott! Nä jag har inte på något sätt som helst en osund inställning till socker... gäsp men nu är det dags att sova ska ju snart upp och PW med min väninna.
 
Tack och god natt då - det har varit en fantastiskt bra dag idag - tack gode gud eller någon för det!
Nu ska jag bara dricka mitt vatten, titta pytte-pyttelite på tv och kanske gå på toaletten sedan ska jag sova och så måste jag bara... Zzzzzzzzzzzzzz