Skön dag!

Startade även denna lördagsmorgon som jag nästan alltid gör - med ett 75 minuter cykelpass på Sats Odenplan. Jag överdriver inte när jag vill påstå att dessa cykelklasser är de bästa typ "ever" och för mig är det riktig kvalitetstid att få ta ut mig rejält samt att träffa mina vänner som jag lärt känna på gymmet.
 
Idag hade jag en ny topp på mig i en så kallad "spagettimodell" med smala axelband och korsad rygg samt inbygd bh. Det låter ju urbra med inbygd bh där det ligger små vikta kuddar som skall hålla bysten på plats. Eller rättare sagt det lilla man har kvar efter min PT Beas framfart. Men alltså dessa små kuddar sitter riktigt fint på plats när linnet är nytt men efter en tvätt eller två "vandrar" dessa kuddar omkring i den lilla ficka de ligger i vid bysten eller de knölar ihop sig och sitter som en skrynklig knöl på ett ställe där inte dina bröst i alla fall befinner sig. Så nu skall jag inhandla en schysst, snygg och stadig sportbh som håller mina "små" bröst på plats.
 
Efter dagens pass skyndande jag mig hem till barnen för att laga lunch. I dag var det ganska så kyligt ute och lite frostigt och halt på vägen. Det är är inte så märkligt med tanke på att det är den 1 december i morgon men vi har då verkligen varit bortskämda med en mild och mycket vacker höst. Men nu kommer nog kylan och det är helt ok bara det inte blir för kallt och snö vill jag ha!
 
Första advent i morgon och jag och Tindra har bakat saffransbröd idag. Älskar saffransbullar - nähe! Ja ok då jag älskar allt som har med socker att göra men jag måste säga att just saffransbullar är ju helt fantastiskt gott. 
Så där ja langa fram ingredienserna så sätter vi igång! Jag brukar göra mina bullar som vanliga kanelbullar men fyller dom även med mandelmassa och russin samt massor av smör. Smör är bra för hjärnan som min dotter Tindra brukar säga.
 
Tindra gjorde mer traditionella bullar.
Så där ja - nu blev även mina klara!
Fikadags! Hoppas det blir några bullar kvar till i morgon...