Snart nytt år!

Nu är det faktiskt inte många timmar kvar på detta år! Om vi var i Australien som vi faktiskt skulle ha varit i om inte våra flyttplaner har förändrats något hade det endast varit 3 timmar kvar på 2013. Jag tycker det känns så märkligt när ens vänner som bor i andra delar av världen utropar "Gott Nytt År" och själv har man flera timmar kvar och har knappt påbörjat nyårsmiddagen. 
Apropå mat så har jag inlett denna dag lika illa så jag avslutade gårdagen och åt pizza till frukost... pizza till frukost hur kan du? Jo för att det är just vad jag kan för jag kan äta vad som helst när som helst - frågor på det? Till saken hör även att jag vaknade ganska så sent med härlig välbehövd sömn och lika bra att sova ut ordentligt för ikväll lär man inte gå och lägga sig innan tolv i alla fall... 
 
Kvällen skall firas med goda vänner ute i förorten Äppelviken. Förorten? Jo det är väl förorten för det är ju inte direkt city i alla fall för där bor ju jag så jag vet! Jag vet redan nu att maten kommer att bli gudomlig allt från förrätt, varmrätt och efterrätt samt utsökt serverad. Längtar riktigt mycket och jag har sagt åt vår käre vän att han borde söka till "Sveriges Mästerkock" för jag tror att han skulle komma riktigt långt i tävlingen. 
 
 
Ja så ikväll blir det massor av god mat och alkohol i goda vänners lag då vi firar in det nya året. Jag ser verkligen fram emot ett nytt år med nya spännande äventyr, massor av skratt och kärlek.
 
Mina nyårslöften - måste säga att jag älskar nyårslöften som sporrar i alla fall mig är:
 
1. Komma igång med löpningen. Känns ljuvligt skönt att inte ha löftet att komma igång med träningen för den spärren har jag spräckt för länge sedan.
 
2. Få ordning på min sömn och återhämtning efter min träning. Sover alldeles för lite och för lite sömn sliter mer ju äldre jag blir.
 
3. Och till sista men absolute inte minst njuta av livet, skratta och ta tillvara på vardagen för varenda dag är viktig. Varje dag behöver inte vara fantastisk men ändå känna att livet är ändå rätt så underbart och glädjas över att man finns till både för sig själv och för andra.
Jag önskar alla vänner ett riktigt gott nytt år. Var rädda om varandra och var försiktiga med smällare och rakter samt drick måttligt....och i morgon säger vi "hej" till ett nytt år med massor av möjligheter. Puss och kram!